MENTÁLIS EGÉSZSÉG - MEDITÁCIÓ

Meditáció a Mentális egészség megőrzéséért

Sportolással, különböző relaxációs tevékenységekkel – jóga, futás vagy egy pihentető masszázs – rövid időszakokra ki tudunk “kapcsolni”,és le tudjuk vezetni a szervezetünkben felgyülemlett feszültséget, azonban ez az érzés és annak hatása nem lesz tartós.

Amint visszaállunk hétköznapi életünkbe, a túl sok stressz és annak következményei, -mint például a rossz közérzet, fáradékonyság, alvászavarok, stb. – ugyanúgy jelentkezni fognak, és minden kezdődik elölről.

A meditáció ezzel szemben képes arra, hogy rendszeres gyakorlással kialakuljon bennünk egy ellazult, nyugodt alapérzés és egy nagyobb belső nyugalom, amely egy idő után állandósul bennünk és nem tűnik el, amint befejezzük a meditációt.

De mi a meditáció?

A meditáció a csendes egyedüllét és a nyugodt éberség állapota. Ez az az idő, amit önmagunk megismerésére és fejlesztésére fordítunk.

Nincs köze semmilyen valláshoz vagy ideológiához, minden ember,- kortól függetlenül – képes a gyakorlására az otthonában, és ha valaki elég kitartó, hogy beépítse hétköznapjaiba, a jó közérzet és a nyugalom vissza fog térni az életébe.

A Módszerről

Az általam összeállított, vezetett meditációs gyakorlat videó formátumban készült el, egy rövidebb és egy hosszabb változatban, kezdők és haladók számára.

A gyakorlatsor 3 részből épül fel:

A bemelegítő gyakorlatok célja a test ellazítása és a szervezet felkészítése a meditációra

Vezetett meditáció

Nyújtó gyakorlatok, melyek célja a vérkeringés javítása és az izomzat aktivizálása.

A bemelegítő gyakorlatsor segít lenyugtatni a szervezetet a meditáció előtt, megkönnyítve az átmenetet az aktív, feszült állapotból a passzív, ellazult állapotba történő átállásra.

A videó segítségével a meditáció azonnal elkezdhető, semmilyen speciális felkészülést nem igényel és nincs szükség hetekig, hónapokig tartó tanulási folyamatra.

Meditáció előnyei

A gyakorlás során kialakul egy nagyobb belső nyugalom és egy ellazult, nyugodt alapérzés, amely segíti a regenerációt és javítja az alvásminőséget.

Érzelmileg kiegyensúlyozottabbá fogsz válni, javulni fog az általános közérzeted és hangulatod, amit a külső tényezők – elsősorban azok a dolgok, amiken nem tudsz változtatni – kevésbé fognak befolyásolni.

Javulni fog a koncentrációs készséged, ezáltal a munkavégzésed hatékonysága is.

A meditáció segítségével jobban el tudod majd fogadni önmagad, növelve ezzel önbecsülésed és önbizalmad. Ezek eredménye lesz a nagyobb függetlenség, önállóság és tolerancia másokkal szemben.

Kiknek ajánlom?

azoknak, akik elégedetlenek jelenlegi életükkel és szeretnének változtatni azon, de nincs bátorságuk elindulni ezen az úton

olyanoknak, akik már korábban megpróbálkoztak a meditációval, de nem tudták a mindennapi rutinjuk részévé tenni

azoknak, akik szeretnének javítani koncentrációs készségükön és tanulásuk hatékonyságán

minden munkavállalónak, aki javítana munkavégzése hatékonyságán, és szeretne jobb döntéseket hozni otthon és a munkahelyén egyaránt

sportolóknak, akik fejleszteni szeretnék mentális “erőnlétüket”.

Miért válaszd ezt a módszert?

Könnyen elvégezhető

Könnyen elvégezhető

Mindenki számára könnyen és egyszerűen elvégezhető meditáció.

Azonnal kezdhető

A program megvásárlása után azonnal elkezdheted a meditációt, nincs szükség tanulási folyamatra.

Nem igényel speciális felkészítést

Gyakorlása semmilyen speciális felkészülést nem igényel és mentes mindenfajta vallási és ideológiai nézetektől.

Ingyenesen kipróbálható

Ingyenesen kipróbálható

Vásárlás előtt lehetőség van ingyenesen kipróbálni a módszert.

Minden nap használható

Minden nap használható

Ezt a programot egyszer kell megvenni és utána egész életünkben használhatjuk.

10 év tapasztalat

10 év tapasztalat

Minden megosztott tartalom hosszú évek tanulásából ered.

Ágoston Viktor

2009-ben jártam először Indiában, ekkor kezdtem el érdeklődni a spiritualitás és a bennünk zajló dolgok iránt. Hazatérve sokat olvastam ebben a témában és elkezdtem kipróbálni különböző relaxációs, meditációs módszereket.
Mivel éreztem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok ezen gyakorlatok után, és az alvásminőségem is kezdett javulni, így lassan a napi rutinom részévé vált.

Pár évvel később Thaiföldön egy kínai mesterrel töltöttem el hosszabb időt, akitől a Reiki terápiás kezelést tanultam meg, és akivel közös meditációt végeztem, valamint új technikákat próbálhattam ki. Ekkor jöttem rá, hogy ezt a belső békét és nyugalmat kerestem az évek során.

A módszert ingyenesen kipróbálhatod online, előzetes időpontfoglalás alapján.

TELEFON

Futás – Szabolcs +36706192465
Meditáció – Viktor – +36706723577

EMAIL

Írj nekünk:
info@eletmodvaltas.eu

Kérdésed van? Írj nekünk!

Érdeklődnél programjaink iránt?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk kérdéseidre.