Futás az egészségért program

Kiknek ajánlom:

Azoknak akik egészségmegőrzés céljából szeretnének egy mozgásformát az életük részévé tenni

Amatőr futóknak akik szeretnék sérülésmentesen, hatékonyan és jobb technikával javítani a teljesítményüket

Azoknak akik új motivációt és kihívást keresnek az életben

Akik szeretnének fogyni és elérni a számukra optimális testsúlyt

Ez a program abban fog segíteni, hogy tudatosan készüljünk fel, és amennyire lehet segítsük a szervezetünknek ehhez az új mozgásformához való hozzászokáshoz. A megfelelő bemelegítés, a helyes intenzitás és táv megválasztása illetve egy gazdaságos futó technika elsajátítása fog segíteni ebben a folyamatban.

Az első 8-10 edzést kell „túlélni” ekkor nem kell nagyon foglalkozni a szervezet természetes védelmi reakciójával, egyszerűen túl kell esni ezen a kellemetlen de szükséges adaptációs folyamaton. A legtöbb ember ebben a kezdeti időszakban adja fel, és hagyja abba a futást.

A kezdeti izomláz, fáradtság, enyhébb izom fájdalom elkerülhetetlen, ez az alkalmazkodási folyamat része. Viszont az az érzés amikor saját erőnkből elérjük a kitűzött célunkat az felbecsülhetetlen értékű.

A 12 hetes felkészülés után egy jó fizikai állapotba kerülünk majd, önbizalmunk nőni fog, és bátran kipróbálhatunk olyan más mozgásformát is amelyet korábban csak szerettünk volna de nem mertük.

Miért minket válassz?

10 év tapasztalat

10 év tapasztalat

10 Év tapasztalat „10 éves edzői és 20 éves versenysport tapasztalat. Minden megosztott tartalom hosszú évek tanulásából és tapasztalatából ered.

Mindent átfogó program

Mindent átfogó program

Komplex program „Ez egy mindent átfogó 12 hetes változatos futóprogram, .”

Egyénre szabott

Egyénre szabott

Egyénre szabott „A program a céljaidnak, edzettségi szintednek, életvitelednek megfelelően lesz felépítve.”

Videó elemzés

Videó elemzés

Futás videó elemzés „Cél, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb futó technikát”

Azonnal kezdhető

Azonnal kezdhető

Azonnal kezdhető: „A program megvásárlása után csak egy futócipőre és motivációra van szükséged és kezdheted a futást”

Nem igényel speciális előkészületet

Nem igényel speciális előkészületet

Nem igényel speciális előkészületet: „Teljesen kezdőknek is akik csak most szeretnének megismerkedni a futással.”

Ágoston Szabolcs

Gyermekkoromtól kezdve a sport meghatározó része az életemnek. Már fiatal koromban célul tűztem ki magamnak, hogy egyszer szeretnék Olimpián indulni, ez úszásban nem de triatlonban sikerült. Az elmúlt 8 évben külföldön éltem, triatlon és futó edzőként dolgoztam. Edzettem utánpótlás triatlon válogatottat, cégeket, sport egyesületeket.

Az Under Armour sportszerforgalmazó cég futó „nagykövete” voltam és több száz embernek segítettem egészségük megőrzésében és céljaik elérésében. Néhány évvel ezelőtt hosszú kihagyás után újra kezdtem triatlonozni, motivációm az volt, hogy leteszteljem azt, hogy egy tudatosabb táplálkozással és a meditáció gyakorlásával milyen szintet tudok elérni.

Újra nemzetközi versenyeken indultam, sok dobogós helyezést értem el és sikerült megközelítenem azt a teljesítményt amelyet fiatalabban és jóval több edzéssel értem el. Ami a legnagyobb pozitívum volt ebben a 2.5 éves versenyidőszakban, hogy a meditációnak köszönhetően minden versenyen sikerült kihozni magamból a maximumot, koncentráció képességem nőtt és mentálisan megerősödtem. Idén költöztem haza és remélem testvéremmel közösen ezzel a programmal majd sok embernek tudunk segíteni.

PROGRAMJAINK

TELEFON

Futás – Szabolcs – szabolcsagoston@gmail.com
Meditáció – Viktor – +36706723577

EMAIL

Írj nekünk:
info@eletmodvaltas.eu

Kérdésed van a futó programmal kapcsolatban?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk a kérdéseidre.